Bancomate aruncate în aer, în Otopeni. Iulian Surugiu (SNAP): Nu vor să priceapă!

Două bancomate au sărit în aer, marți dimineață, la Otopeni. Iulian Surugiu, președinte fondator, a reacționat după incident. 

Marți dimineață, criminaliști și polițiști au intervenit la o bancă din Otopeni, două ce două bancomate au sărit în aer. Locatarii dintr-un bloc au fost treziți de zgomotul puternic și au ieșit afară să vadă ce s-a întâmplat. Inițial, au crezut că e vorba de un incendiu și la fața locului au ajuns, inițial, și pompierii. 

S-a stabilit că a fost vorba de un jaf. La fața locului continuă cercetările. 

Iulian Surugiu, președinte fondator SNAP, a declarat la RTV, privind acest incident, că „de foarte multă vreme spun că avem nevoie de o reformă. Noi avem nevoie de oameni. Trebuie să existe patrule. Nici nu vor să învețe, că sunt comozi! Nu vor să priceapă că Poliția trebuie să fie una pro-activă? Le spun să bage indicatorul de prevenție de cinci ani după care să fie evaluat polițistul”. 

„În Poliție, rata criminalității crește. Suntem într-un trend ascendent. Dacă fac reforma niște oameni care habar n-au, o să facă mari prostii. Merg din prostie în prostie. Reforma trebuie făcută de foști polițiști, de specialiști, împreună cu procurorii”, a încheiat Iulian Surugiu, președinte fondator SNAP. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel