Bancomat distrus în București. Anunțul Șefului IGPR, Ioan Buda

Ioan-Buda-Sef-IGPR
Ioan-Buda-Sef-IGPR

Șeful Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), Ioan Buda, a declarat, luni dimineață, că nu este un pericol mai mare în cazul bancomatelor aruncate în aer deoarece suspecții aruncă în aer doar partea de sus, pentru ca valorile să rămâne intacte.

"Au fost câteva cazuri, dar e o metodă importată, am avut sau avem 2-3 care sunt în lucru , o rețea a fost destructurată care acționa undeva în Timișoara, Cluj, Arad, sunt deja în penitenciare și cei care acționează în aceste zona asta, București, Călărași, suntem la fața locului , am făcut cercetările la fața locului. Nu e un grad de pericol mai mare pentru că aruncă în aer partea de sus a bancomatului încât valorile rămân intacte", a declarat chestorul Ioan Buda.

Un bancomat a fost aruncat în aer, lumi dimineață, la o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală, poliţiştii urmând să analizeze imaginile de pe camerele de supraveghere, anunță Poliția Capitalei.

Reprezentanții Poliției Capitalei au anunțat că, luni dimineață, în jurul orei 04. 20, prin apel 112, Secția 13 Poliție a fost sesizată despre faptul că dintr-o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady, s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus. Urmează ca împreună cu reprezentanți ai unității bancare să fie stabilit prejudiciul. Sunt efectuate investigații și urmează a fi analizate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel