Urmărește emisiunea live


Bancnote euro falsificate şi puse pe piaţă în Bucureşti. Ce s-a găsit la percheziţii - VIDEO

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul de Combatere a Finanţării Terorismului şi Spălării Banilor cercetează o persoană bănuită de falsificare de monede, punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune şi o persoană bănuită de falsificare de monede şi punerea în circulaţie de valori falsificate, într-un dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti.

La data de 25 februarie 2021, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au pus în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară, la imobilele persoanelor bănuite în cauză. De asemenea, 2 mandate de aducere au fost puse în executare.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2020 - 2021, o persoană, de 39 de ani, ar fi determinat, în mai multe rânduri, o altă persoană să falsifice mai multe bancnote de euro, acesta din urmă falsificând bancnotele menţionate, pe care i le-ar fi înmânat bărbatului de 39 de ani, în vederea punerii în circulaţie. Bărbatul de 39 de ani ar fi pus în circulaţie mai multe bancnote de euro, în urma achiziţionării de bunuri şi servicii.


Ce s-a găsit la percheziţii



În urma percheziţiilor domiciliare, a fost descoperită aparatura folosită în activităţile de falsificare (imprimante, scanere, calculatoare, laptopuri), 21.500 de euro (bancnote de diferite cupiuri, susceptibile a fi falsificate), 6 hard-disk-uri, 4 telefoane mobile, 20 de cartele prepay, 3 macete, un baston telescopic metalic, o cagulă şi alte înscrisuri, precum şi 12.000 de lei.

Persoanele bănuite vor fi conduse la sediul B.C.C.O. Bucureşti, în vederea aducerii la cunoştinţă a calităţii procesuale şi audierii, iar, în funcţie de materialul probator, se vor dispune măsurile legale.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel