Banciu, SCHIMBAT de la B1: Puțină lume s-ar fi așteptat să mi se sape groapa

Scutaru Cristina / 04 oct 2017 / 16:18 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

B1 TV a publicat miercuri un interviu cu Radu Banciu și Silviu Mănăstire.

Jurnalistul i-a spus lui Silviu Mănăstire, într-un interviu realizat în 2015, dar reluat astăzi de B1 TV sub titlul "EDIȚIE DE COLECȚIE, RADU BANCIU VS SILVIU MĂNĂSTIRE, CONFRUNTAREA TOAMNEI", că mutarea lui, la ora 20:00, i se trage "de la venirea lui la B1 TV". Silviu Mănăstire a pornit la B1 TV, cu o pastilă de cinci minute, iar acum are o emisiune întreagă.

[citeste si]

"Puțină lume s-ar fi așteptat să mi se sape groapa practic din această direcție, adică din interior. Știi cum e, și în istorie, cele mai multe trădări sunt interne, din apropiere, dar nu m-aș fi gândit la venirea ta aici. Într-un timp atât de scurt, practic din asta mi se trage. Mi se trage de la tine, aveai o pastilă de cinci minute și apoi ți-ai întins emisiunea și m-ai scos pe mine", a zis Radu Banciu la B1 TV.

Replica lui Silviu Mănăstire a venit imediat: "Așa este, m-am extins ca Imperiul Roman. Am început de jos și am venit să-ți ocup spațiul".

Precizăm că emisiunea a fost publicată pe Youtube B1 TV miercuri, 4 octombrie 2017, dar este realizată în august 2015.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.13