Banciu, reacție furtunoasă după tragedia de la Colectiv: I-am umilit familia

Radu Banciu a vorbit despre tragicul eveniment din Clubul Colectiv.

"S-a ajuns la 30 de morți, 90 de persoane ar fi într-o stare gravă și se vorbește că 30-35 sunt în stare critică. Acum nu știm ce înseamnă stare critică. Nici medicii nu știu pentru că aceste arsuri evoluează diferit și nu seamănă cu nicio altă afecțiune.

Apoi mai este o întrebare: mai contează dacă cei care se află acum în spital scapă vii din acest accident? Ce va fi viața lor de aici înainte? Mi-ar plăcea să scape din ăștia 89, chiar în situația în care unii sunt orbi, alții sunt mutilați pe viață. Aș vrea să văd și eu, e un test interesant, care va fi solidaritatea față de acești oameni până la sfărșitul vieții lor. Va exista o reverență din partea statului român? Mă îndoiesc, deși eu găsesc că așa ar fi firesc.

Oamenii ăștia nu au nicio vină. Bine, o să-l spânzurăm pe Gigi Becali la un moment dat, dar chiar și așa nu ne interesează. V-am spus de atâtea ori că este un cretin? Că este ultimul om? M-am bătut pentru asta ca un leu? Sunt singurul? Absolut! I-am umilit familia de câte ori am putut? Ați văzut de ce? Omul ăsta a venit și a spus că ăștia erau Satana și că au pățit-o așa pentru că s-au dus la un concert de rock, că Dumnezeu i-a plesnit. Ne-am lămurit cu dobitocul ăsta? Deci nu mă interesează ce se va întâmpla cu el.

[citeste si]

E o chestiune interesantă pentru pozițiile astea cheie din guvern care nu fac niciodată nimic. Îi veți întovărăși pe oamenii ăștia până la sfârșitul vieții lor? Le veți oferi, măcar așa cum au primit revoluționarii, niște rente și o situație privilegiată în societate? Ce va face unul sau una, de exemplu, tăiată ca steagul Peruului peste față, jumătate arsă, jumătate nu? O va integra societatea românească sau europeană undeva?

Aici să vedem ce vor face domnii! Veți avea bunăvoința, dragi tovarăși, Iohannis, Ponta, Oprea, Piedone, pe oamenii ăștia pas cu pas în viața lor? Nu să-i duci să curețe cartofi și să stai liniștit. Să mergi la el peste o săptămână, peste o lună să vezi ce face omul tău?

Eu nu cred că se va face nimic. Asta e singura bătălie care contează", a spus Radu Banciu la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel