Banciu: Ponta a ratat o șansă istorică de a-și ține gura

banciu
banciu

Jurnalistul Radu Banciu susține că premierul Victor Ponta întreprinde doar o singură activitate ca prim-ministru, fiind ca o "jucărie cu cheiță". 

Radu Banciu a spus, în emisiunea "Lumea lui Banciu": "Cât pot să fii de dus cu capul, de tâmpit să ai o asemenea intervenție după ce Băsescu a ieșit și a ținut un discurs absolut uman, decent, demn, în care nu dat vina pe nimeni și nici nu s-a dezvinovățit? Aici se vede diferența dintre cei doi politicieni. Dacă ești un om responsabil și nu un cretin, știi că nu e acesta momentul în care să îi dai în cap lui Băsescu. Nu ești sănătos la cap. Ești ca o jucărie cu cheiță, doar atât știi să faci. Vino cu o soluție, dacă tot ești atât de deștept. Tu trebuia să faci ceva imediat legat de câini, aveai tot timpul să te iei de Băsescu după asta. Asta e, Ponta a ratat o șansă istorică de a-și ține gura!".

El a adăugat, adresându-se direct către premier: "Băi Ponta, tu ai fi în stare să te duci lângă coșciugul copilului ucis de câine și să te iei de reportera de la B1 TV, că de ce a venit și ea acolo. Atât ești de tâmpit și ipocrit. Doar atât știi să faci, să îl înjuri pe Băsescu, în rest absolut nimic. Ești un laș de primă speță".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel