Banciu, la B1 TV: Cer iertare față de cei care conduc postul. Nu loviți în altă parte, e inutil

Rodica Mitu / 10 apr 2019 / 08:53 Salveaza PDF Comentarii
Radu Banciu
Descriere foto: Radu Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediţia de marţi seară a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, comentariile apărute după ce a afirmat, luni, că în decembrie 1989 a fost revoluţie şi nu lovitură de stat.

„Asta e întrebarea genetică pentru ultimii 30 de ani: ce a făcut statul pentru această ţară? Că Ceauşescu ştim, făcea. A rămas, totuși, în urma lui câte ceva. Măcar câte un ciot de drum. (...) Am văzut că mă înjurau ieri unii că am povestit despre Revoluție şi că mi-am spus părerea la televizor. Asta este, înţelege fiecare ce vrea. Cât de prost să fii să spui că, printr-o lovitură de stat, treci de la socialism la capitalism? Se vede că nu aţi citit istorie. Vă mai trimit o dată să mai studiaţi înainte să veniţi şi să comentaţi în asemenea mod ce discutăm noi la televizor. Întâi, puneți-vă cu burta pe carte și după comentați. În orice caz, ar fi o premieră la nivel mondial ca undeva în lumea asta să se fi întâmplat aşa ceva. Asta demonstrează că, de fapt, a fost o revoluţie şi nu o lovitură de stat", a spus Radu Banciu.

Banciu: Îmi cer iertare față de cei care conduc acest post de televiziune

 

„Nu îmi puneţi mie în cârcă greşelile istoriei, că nu le-am comis eu. Asta a fost o revoluţie autentică", a afirmat Radu Banciu, adăugând ulterior: „Chiar dacă nu sunteți de acord cu ce spun, acestea sunt opiniile mele, nu sunt opiniile postului. (...) Îmi cer iertare față de cei care conduc acest post de televiziune. Acestea nu sunt opiniile lor. Dați în mine dacă vreți, dar nu loviți în altă parte, e inutil. Opiniile postului nu sunt în această emisiune".


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24