Banciu îl face praf pe Turcescu: INCREDIBIL ce a făcut-VIDEO

Radu Banciu l-a criticat dur pe Robert Turcescu după ce parlamentarul s-a plâns de salariul pe care îl are. În calitatea sa de deputat, a spus că mai prost ca acum n-a câștigat în ultimii șapte-opt ani.

Mai mult decât atât, Robert Turcescu a vorbit, într-un interviu pentru Libertatea, despre televiziunea online Unde TV pe care o lansase: "Unde TV este un proiect pe care l-am făcut prea devreme. Mi-am închipuit că având zeci de mii de prieteni pe Facebook, dintre ei voi găsi oameni care să susțină un astfel de proiect. N-a fost să fie, dar n-a fost vina mea".

Radu Banciu a zis că este incredibil că Robert Turcescu a cerut bani de la telespectatori pentru Unde TV.

[citeste si]

"Turcescu are o memorie scurtă. El crede că după ce a mărturisit ce a mărturisit, lumea sărea să-l iubească. Incredibil! El aștepta bani de la oameni, nu doar să se uite la televizor. La televiziunea lui trebuia să vii tu cu bani de acasă, ca telespectator, doar ca să-l vezi pe Turcescu în online. Este halucinant. Eu nu știu politician mai tupeist decât el. Este ceva înfiorător. După ce ne-a făcut de râs, a mers să se milogească de Realitatea TV, probabil nu îl vom mai vedea nici noi. Colegii mei de la B1 TV îl invitau în emisiuni, dacă vă puteți imagina așa ceva!", a zis Radu Banciu la B1 TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel