Banciu despre Mugur Isărescu: Era ori beat, ori nu era el însuși

radu-banciu
radu-banciu

În cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, difuzată, luni seara,  de B1 TV, Radu Banciu a spus despre guvernatorul Mugur Isărescu că acesta "Ori era beat, ori nu era el, ceva nu este în regulă". Afirmația lui Banciu a venit după ce Mugur Isărescu a vorbit despre situația economică și politică din țară.

Radu  Banciu a apreciat că Isărescu a reușit pentru prima dată să iasă din limbajul de lemn economic.  "Mugur Isărescu, pentru prima dată a dat să explice ceva și a ieșit din limbajul propriu. Isărescu este cel mai longeviv personaj politic din România", consideră jurnalistul.

 Acesta a adăugat că Isărescu ori era beat, ori nu era el însuși, din moment ce astfel de afirmații nu îi stau în fire.

 "Ori era beat, ori nu era el, ceva nu este în regulă. Gura bate fundul. Mugur Isărescu 2012, într-un moment în care se pare leul este sub control", a încheiat Radu Banciu.

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a declarat luni că politicienii vor afla curând că pe pieţele financiare "gura bate fundul", singura soluţie fiind dialogul, care ar trebui să domine discursul politic, iar cine nu îl stăpâneşte să plece, fără a avea pretenţia să-i scoată pe ceilalţi din casă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel