Banciu, despre Becali: E ultimul rahat, ultimul jeg

Covrig Roxana / 24 mai 2013 / 18:49
Salveaza PDF Print Comentarii
radu-banciu-ghimpele
radu-banciu-ghimpele

Jurnalistul Radu Banciu a criticat dur atitudinea față de condamnarea și față de posibila eliberare a lui Gigi Becali. În vederea unei posibile eliberări pentru câteva luni, Radu Banciu a spus "cum ar fi să eliberăm toți găinarii, criminalii, nenorociții doar pentru că au nu știu câți acasă, un familion, nu mai poate să intre la pușcărie".

Jurnalistul a adăugat "Mai lăsați-ne cu Gigi, că nu avem de ce să-l pupăm atâta, dar e singurul om care a intrat la pușcărie, dar ăla care a furat un pachet de branză să le dea de mâncare pentru familie, acela cum își mai întreține familia?".

Radu Banciu a fost scandalizat și de ceea ce a spus o angajată dintr-un cazinou, care ar fi fost frecventat de Gigi Becali. „După cum povestește o fostă angajată a unui cazinou, arunca cu jetoane în capul crupierilor, spărgea vitraliile, cerșea de la cămătarii mai săraci  și-i amenința cu moartea cînd aceștia îl refuzau. Urla. Țipa. Se scălămbăia. Făcea din nou scandal. Așa se distra el, arunca cu jetoane, urla, da, el, omul credincios, bisericos. E ultimul rahat, ultimul jeg, cum am ajuns noi în 2013 să-l plângem pe Becali, unul care nici nu știe să țină pașaportul pe față", a spus Radu Banciu, potrivit b1.ro.

VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Designed by PROGRAPHICS

Vezi versiunea de mobil a siteului

nxt.d3a3.n3