Banciu, despre Becali: E ultimul rahat, ultimul jeg

radu-banciu-ghimpele
radu-banciu-ghimpele

Jurnalistul Radu Banciu a criticat dur atitudinea față de condamnarea și față de posibila eliberare a lui Gigi Becali. În vederea unei posibile eliberări pentru câteva luni, Radu Banciu a spus "cum ar fi să eliberăm toți găinarii, criminalii, nenorociții doar pentru că au nu știu câți acasă, un familion, nu mai poate să intre la pușcărie".

Jurnalistul a adăugat "Mai lăsați-ne cu Gigi, că nu avem de ce să-l pupăm atâta, dar e singurul om care a intrat la pușcărie, dar ăla care a furat un pachet de branză să le dea de mâncare pentru familie, acela cum își mai întreține familia?".

Radu Banciu a fost scandalizat și de ceea ce a spus o angajată dintr-un cazinou, care ar fi fost frecventat de Gigi Becali. „După cum povestește o fostă angajată a unui cazinou, arunca cu jetoane în capul crupierilor, spărgea vitraliile, cerșea de la cămătarii mai săraci  și-i amenința cu moartea cînd aceștia îl refuzau. Urla. Țipa. Se scălămbăia. Făcea din nou scandal. Așa se distra el, arunca cu jetoane, urla, da, el, omul credincios, bisericos. E ultimul rahat, ultimul jeg, cum am ajuns noi în 2013 să-l plângem pe Becali, unul care nici nu știe să țină pașaportul pe față", a spus Radu Banciu, potrivit b1.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel