Banciu despre a doua dezbatere: Nu sunt îmbrăcaţi în haina de preşedinte

Captură B1 TV
Captură B1 TV

Radu Banciu a comentat la emisiunea "Lumea lui Banciu", de la B1 TV cea de a doua dezbatere prezidenţială a candidaţilor Klaus Iohannis şi Victor Ponta.

"După părerea mea, tot Victor Ponta a fost net superior la pălăvrăgeală. A fost, după părerea mea, o discuţie care pune capăt acestei serii de dezbateri, chiar dacă nu au fost decât două, mi se pare inutilă, cu tot respectul pentru dezbaterea electorală, dar mi se pare cam mult. Mie mi se pare deja prea mult să îi mai vedem o dată pe cei doi, luând-o iarăşi de la capăt. În orice caz,  Klaus Iohannis era aşa de plictisit pe final, atât de obosit, atât de puţin concentrat la subiect, încât nu văd de ce l-am mai chinui încă o dată să îl mai aducem într-un platou de televiziune.

Citeşte şi: Radu Banciu, reacție după dezbaterea Ponta-Iohannis

Mie mi s-a părut Ponta net superior în dezbaterea din această seară şi ştiţi cât de mult sunt amic cu Victor Ponta şi dacă vom mai vedea astfel de dezbateri tv, nu putem să găsim decât acelaşi rezultat. Sunt chinuitoare pentru telespectatori, oricum nu ajungem la concluzii, fiecare încearcă să îl atace pe celălalt cât poate el, dacă i se permite decenţa, o acceptă, dacă nu, se duc mai departe cum au făcut ieri. Şi devin, la un moment dat, chiar obraznici, aroganţi, încercând să îl străpungă pe celălalt, fără să vorbească de lucrurile esenţiale. Nu sunt îmbrăcaţi în haina de preşedinte nici unul, nici celălalt", a declarat Radu Banciu la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel