Banciu, comentariu scandalos după moartea lui Radu Câmpeanu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu în cadrul rubricii "mortul zilei" despre decesele lui Radu Câmpeanu și a soției lui Ion Rațiu, Elizabeth.

"A fost o zi în care ne-a sărit un pic inima din loc cum rar se întâmplă. Îmi amintesc de triunghiurile alea pentru marii jucători de la ruletă care mizau 250.000 de dolari într-o singură mână la cazinoul de la Monte Carlo. Luau un triunghi. Adică ce înseamnă asta? Luai de exemplu 1,2,3 sau 0,2 și 3 și făceai pe triunghiul ăsta să zicem jucai mâna asta la 250.000 de dolari. În funcție dacă îți ieșea una din astea 3 câștigai o sumă astronomică, dar fiecare era cotată altfel.

Cam așa mi s-a părut mie această zi. Sigur că perspectiva e diferită, dar așa am încercat eu să o străpung, cu 2 decese din 3. Am avut 3 candidați în 1990 la primele alegeri democratice, Ion Iliescu, Radu Câmpeanu și Ion Rațiu. Astăzi s-au produs 2 decese în familiile celor 3. Singurul care a scăpat este Ion Iliescu. E adevărat că în aceste condiții făcând un calcul aritmetic simplu, 3 fără 2 înseamnă 1, din cei 3 candidați mari și lați în mai 1990, n-a mai rămas decât unul singur, ghici ciupercă cine e? Ion Rațiu a murit în 2000, Radu Câmpeanu 16 ani și ceva mai târziu, iată că a rămas Ion Iliescu.

[citeste si]

Am așteptat vă spun sincer mai bine decât meciurile din Liga Campionilor până în ultimele clipe înainte de începutul emisiunii măcar o coana Nina ceva. Nu. Cum ar fi fost o triplă de asta pentru mortul zilei? Am fi devenit și noi faimoși. În aceeași zi să îți cadă 3 capete, sigur că astrologii, seismologii, geologii ar fi o văzut o chestie de sfârșitul lumii, trei decese în familiile celor 3 candidați din 1990", a comentat Radu Banciu, conform B1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel