Banciu, către Cioloș: Chiar credeți că puteți să ridicați România? N-aveți nicio carismă!

Radu Banciu îi transmite un mesaj de trezire lui Dacian Cioloș, în contextul în care, în spațiul public, se vehiculează informații despre lupta pentru putere în USR-PLUS. 

”(...) Ceea ce nu este normal este Dacian Cioloș, care nu are nicio legătură cu politica, nu este un politician, nu știe politică, s-a făcut de râs cu guvernul lui de tehnocrați în tranziție, ne-a declarat, în mai multe rânduri, că nu-l interesează politica, că nu va mai face politică. Ce i-o fi venit lui Dacian Cioloș să facă politică din nou sau să-și dorească să fie liderul acestei struțo-cămile? Dl Cioloș, chiar credeți că puteți să ridicați România? N-aveți nicio carismă, sunteți un fel de Dan Barna, n-o să vă impuneți niciodată nicăieri!” a spus jurnalistul Radu Banciu, la B1 TV. 

Vorbind despre situațiile din PSD și din PNL, care nu sunt tocmai cele mai fericite, jurnalistul de la B1 TV i-a transmis lui Dacian Cioloș că această situație politică ”nu înseamnă că dvs, dl Cioloș, sunteți mai deștept, mai isteț și mai bun politician, că nu sunteți.”

”De asta vă spun, încă o dată, tonților, proștilor, idioților. Bă, nea Traian, așa cum era el, avea, bă, stofă de politician. Traian Băsescu era cu un cap peste” a spus Radu Banciu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel