Banciu: Becali, brânzar care duhnește a aur. Condamnarea, un cadou

banciu
banciu

Jurnalistul Radu Banciu a spus că senținta de condamnare a lui Gigi Becali la trei ani de închisoare cu executare este "un cadou". El a adăugat: "în sfârșit unul care și-a bătut joc de această țară  ajunge să plătească". Banciu a mai spus că Gigi Becali este parvenit și că justiția este surprinzătoare pentru că nimeni nu se aștepta la această decizie. 

"Dar cum e posibil să fii în regulă tu, brânzar care fugi de miliție și devii de pe o zi pe alta miliardar? Să fie totul poleit cu aur ? N-ai tu o școală, o meserie, n-ai nicio cultură. E ciudat totuși să te prezinți într-o țară ruptă-n coate cum e România ca scos din cutie, în fiecare zi duhnind a aur peste tot”, a spus Radu Banciu la emisiunea "Lumea lui Banciu".

Cu privire la implicarea familiei în condamnarea lui Becali, Radu Banciu a spus "Familia e la fel de vinovată ca și el, trebuia să facă ceva atunci, când el din brânza aia a devenit miliardar. Nu trebuie să fim sensibili când nu e cazul. Nu trebuie să ne fie azi milă de familia lui Becali, nici nu trebuie s-o pomenim. E treaba lor. Când îți iubești familia, te gândești înainte de a face potlogării. Justiția nu-l pedepsește pe Becali pentru că e un bun familist sau că e un mare creștin, ci pentru ansamblul faptelor lui. El și-a bătut joc de familia lui, făcând ce a făcut. Deci să nu-l considerăm pe Becali un Iisus”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel