Banciu, asalt asupra lui Badea. Cum a răspuns vedeta Antena 3

radu-banciu
radu-banciu

Radu Banciu a lansat un atac dur asupra lui Mircea Badea, după ce acesta a arătat în emisiune o ecrografie cu un copil care trage de fiare înainte să se nască.

”Prima fotografie cu plodul din dotare. Chiar dacă nu s-a născut, am o fotografie cu el. Acesta este plodul. Ce are el în mâini? Două gantere. Eu cred că el face ce a văzut prin casă. Vă promit că data viitoare va sta și în sfoară. Mi se pare o imagine surprinzătoare. Cum au ajuns ganterele acolo? (...) Acum, întrebarea este cum se numește copilul?. Nepoata mea a zis că se ocupă. face o listă cu nume. A zis că e bine să se numească Taz. Pentru că a chinuit-o pe mă-sa în primele luni, i-am zis Vasilică. Pentru că se va naște în 2014, să fie Vasilică 2014”, a spus Mircea Badea în emisiunea ”În gura presei”.

„Am văzut că ai prezentat și ecografia cu copilul în burtică. Sunt mult prea deasupra ta dobitocule, ca să te fac terci în seara asta la televizor, și să să spun tot ce ai fi spus tu, boule, dacă era vorba să vorbim despre copii. La cât ești de handicapat, dacă ai fi văzut poza asta la un altul, îi urai ăluia pe blogul ăla al tău nenorocit de analfabet, i-ai fi spus să-i moară copilul în burtă, mama lui, așa ești de prost”, a declarat Radu Banciu, în emisiunea ”Lumea lui Banciu”.

Mircea Badea i-a răspuns lui Banciu pe Facebook.

”Bolnavii mintal care-l ling la bas pe basau tocmai l-au injurat pe Vasilica2014! Rontzilul insista sa-i umileasca personal. Vine Ignatul, cad capete de porci! Voi vana basistii ca pe nazisti”, a scris Badea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel