BNR, informație gravă pentru români. Zamfir - Isărescu, moment decisiv

Mihai Ciobanu / 14 dec 2018 / 16:29 Salveaza PDF Comentarii
Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Senatorul Daniel Zamfir comentează în termeni duri informaţia lansată în spaţiul public potrivit căreia "opt bănci străine care operează în România au avut o strategie să mențină România în stare de subdezvoltare economică".

Iată care este mesajul transmis de către senatorul ALDE Daniel Zamfir, pe tema presupusei strategii a unor bănci de a menţine România în stare de subdezvoltare economică:

"Așadar, e pentru prima dată când BNR ne informează că opt banci straine care operează în România au avut o strategie sa mentina România în stare de subdezvoltare economică!!! E o concluzie de o gravitate extremă! Firesc, se nasc niște întrebări legitime:

1.A fost sau nu intelegere de tip cartelar intre cele opt banci? In orice variantă, seamănă a subminare a economiei naționale!

2.BNR a constat acest lucru abia acum? Aceasta strategie e doar de un an? De ce nu a intervenit până acum?

Dacă a aflat abia acum, inseamna ca trebuie demis întreg Consiliul de administratie, iar daca au știut și au tăinuit, e și mai grav. Pentru a ne lamuri, l-am invitat pe guvernatorul Isarescu, marți la ora 12.30, la Comisia economică a Senatului!"

Vezi şi: Carne, pericol de sărbători. ANSVSA, anunţ

Moţiune de cenzură. Iordache, anunţ despre prezenţa parlamentarilor PSD


Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26