Moţiune de cenzură. Iordache, PSD, decizie explozivă

Mihai Ciobanu / 14 dec 2018 / 16:21 Salveaza PDF Comentarii
Florin Iordache
Florin Iordache

Florin Iordache a declarat că PSD va lua o decizie în cursul zilei de luni, în şedinţa grupurilor reunite, dacă va participa la dezbaterea moţiunii de cenzură din plenul Parlamentului. În ceea ce privește votul, el spune că vor pleca acasă majoritatea parlamentarilor încă de miercuri. 

"Moţiunea va fi citită luni, începând cu ora 16,00, iar dezbaterea şi votul - joi, începând cu ora 10,00. Probabil că se va finaliza cu această pseudo-moţiune joi, pe la ora 13,00. Membrii Biroului permanent vom fi obligaţi să stăm să numărăm, să vedem dacă vor fi măcar câţi au semnat", a afirmat, vineri, Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. 

Întrebat dacă parlamentarii PSD nu vor veni la dezbaterea moţiunii, el a răspuns: "Va fi o decizie, vom avea fără îndoială o dezbatere luni, la grupurile parlamentare, vom avea şi Consiliul Naţional. (...) Miercuri o să fie ultima şedinţă a plenului Camerei Deputaţilor. Din ce cred eu, că încă nu am discutat cu colegii, cred că cea mai mare parte a colegilor de la PSD miercuri, după votul final, vor pleca acasă". 

El a adăugat însă că o decizie va fi luată luni. "Dar, eu cred că, în mod normal, să îşi arate forţa, noi vom veni şi le vom asigura cvorumul să se desfăşoare şedinţa, dar ca să arate că până la 230 ei nu au decât 150 de voturi, de la 150 la 230 de voturi e drum lung, mai aşteptăm", a mai spus Iordache. 

Vezi şi: Pesta porcină România, bilanţ. Despăgubiri

Carne, pericol de sărbători. ANSVSA, anunţ


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23