BANCHERII privați ai lui Trump AU DEMISIONAT din Deutsche Bank

Donald Trump
Donald Trump

Bancherii privați responsabili cu împrumuturile președintelui Donald Trump și ale lui Jared Kushner au demisionat din Deutsche Bank, a anunțat instituția financiară, citată de CNN.

"Rosemary Vrablic și Dominic Scalzi și-au prezentat demisiile din Deutsche Bank începând cu sfârșitul anului, acestea fiind acceptate de bancă", a declarat într-un comunicat Daniel Hunter, purtătorul de cuvânt al băncii, potrivit Mediafax.

Vrablic și Scalzi au lucrat împrună timp de ani de zile, de când s-au alăturat Deutsche Bank. Vrablic a legătura cu organizația Trump și cu Kushner și și-a asumat relația de creditare a lui Trump de către partea privată a băncii după ce divizia de creditare comercială a încetat să mai facă afaceri cu președintele american.

Deutsche Bank a împrumutat organizației Trump peste 300 de milioane de dolari. Într-o declarație, Vrablic a spus: „Am ales să renunț la funcția mea la bancă începând cu 31 decembrie și aștept cu nerăbdare pensionarea mea”.

Organizația Trump este investigată de către biroul procurorului din districtul Manhattan și de procurorul general din New York, iar ambele agenții au citat banca pentru relațiile cu compania.

Anchetatorii analizează dacă organizația Trump a indus în eroare creditorul, prin ceștereaa artificială a valorii unora dintre activele sale, conform documentelor din instanță.

În ultimele săptămâni, doi angajați ai Deutsche Bank au fost chestionați în cadrul anchetei penale despre practicile de creditare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel