Băncescu: Am fost amenințat de procurori

Răzvan Băncescu
Răzvan Băncescu

Răzvan Băncescu, președintele ASPA, a declarat că a fost amenințat de procurorii care se ocupă de anchetarea morții lui Ionuț Anghel. 

Băncescu s-a prezentat, luni, la Parchetul General, unde a solicitat să-i fie înapoiate documentele ridicate joi de procurori de la adăpostul din Mihăileşti. Un comunicat al Asociației Cuțu-Cuțu preciza, duminică, că acele acte ar fi fost înapoiate încă de vineri, însă Răzvan Băncescu a ridicat actele luni. El a declarat că poate să dea drumul la sterilizarea câinilor şi la adopţii.

Amenințări și presiuni

Răzvan Băncescu este de părere că ASPA nu trebuia implicată în ancheta procurorilor, deoarece incidentul cu Ionuţ a avut loc pe un domeniu privat şi se gândeşte să-i dea în judecată pe toţi cei care au afectat imaginea ASPA, inclusiv Parchetul General. Răzvan Băncescu a declarat: "Cu acest procuror de caz mai sunt şi alte lucruri de lămurit. Considerăm abuzivă derularea anchetei. De la presiuni făcute la telefon, inclusiv ameninţări privind arestarea pentru 24 de ore a angajaţilor ASPA. Aşa ceva nu se face". Băncescu a precizat că procurorii voiau să ridice un câine mort fără proces verbal, însă el s-a opus, iar procurorul i-a transmis prin telefon: "Dacă doamna nu se execută mai repede, să-i spuneţi că o iau azi şi îi dau drumul mâine la aceeaşi oră", potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel