Banca Mondială, raport despre România. Radu Oprea: PSD este de vină!

Radu Oprea
Radu Oprea

Senatorul PSD Radu Oprea comentează un raport al Băncii Mondiale care face referire şi la România.

"PSD este de vină! PSD este de vină pentru creșterea veniturilor românilor. O spune Banca Mondială! Banca Mondială a promovat România în categoria țărilor cu venituri mari, după încorporarea evoluțiilor din 2019 (venit pe locuitor de 12,630 USD). Acesta va fi un punct important pentru deciziile privind rating-ul investițional și pentru negocierile de aderare la OCDE.

În 2016 România avea un venit de 9.650 USD pe locuitor, după guvernarea PSD România a avut un venit pe locuitor de 12.630 USD pe locuitor. Plus 31%!", transmite Radu Oprea.

Radu Oprea: Asta îşi doreşte PNL

"PNL își dorește ca românii să rămână cu venituri mici, 'productivi' în opinia lor de elitiști la Clubul Diplomaților. Altfel, ar mări alocațiile pentru copii sau pensia minimă de 704 lei sau ar respecta legea și ar mări pensiile cu 40%. Despre salariul minim pe economie sau salariul mediu nu am citit nimic în fițuica lor numită Program de Relansare.

Dacă ar fi ințeles ce au plagiat atunci realizau că in această criză economică trebuie stimulate deopotrivă cererea și oferta. Adică puterea de cumpărare și investițiile. Așa cum a făcut PSD echilibrat, conform raport BNR pe 2019. Simplu spus: degeaba produci dacă nu are cine să cumpere!", a scris Radu Oprea într-un mesaj publicat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel