"Banc” adevărat cu un polițist britanic și un român, în Yorkshire

Ofițerul din North Yorkshire a încercat să legitimeze un infractor român care nu știa o iotă de engleză. Ce a urmat este incredibil!

Românul era la furat, când a fost surprins de polițiștii britanici. Unul dintre agenți a căutat pe Google, pe telefonul mobil: ‘What is the Romanian word for address?’ ( Cum se spune în limba română la ADRESĂ?- n.r.) Răspunsul de top a fost Hippo adică, hipopotam. Însă polițistul nu și-a dat seama că de fapt căutarea l-a trimis către un site care se numește: Word Hippo.

Așa că timp de un sfert de oră ofițerul a strigat încontinuu la suspect: ‘What is your hippo?’ însemnând "Care este hipopotamul tău?". După un timp, un alt coleg a căutat pe Google cuvântul adresă și a realizat confuzia, informează stiridiaspora.com.

Citește și: Legalizarea prostituției în Italia. Un "district roșu" la Roma

Colegii s-au distrat atât de tare pe seama polițistului încât întâmplarea a fost relatată pe larg în Gazeta Poliției și preluată de toate publicațiile în Marea Britanie. În articol se subliniază faptul că strigătele disperate ale polițistului:  ‘What is your hippo?’  se auzeau din camera de interogatoriu pe câteva coridoare.

hippo

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel