Balenă de 10 metri, găsită moartă în fluviul Tamisa, în estul Londrei

01-balena-adormita-ucisa_11733488fe
01-balena-adormita-ucisa_11733488fe

O balenă de aproximativ 10 metri a fost găsită moartă în fluviul Tamisa, în estul Londrei, şi acum va fi predată oamenilor de ştiinţă pentru a i se face necropsia.

Balena a fost găsită moartă marţi în localitatea Greenhithe din comitatul Kent, unde apa este mai puţín adâncă şi a fost tractată târziu în noapte de sub podul QE2 şi transportată la Autoritatea Portuară din Londra, potrivit Reuters. "Este foarte trist - am fost literalmente la o jumătate de metru distanţă de această balenă moartă", a declarat Martin Garside, un purtător de cuvânt al autotităţii portuare londoneze, care a ajutat la scoaterea balenei.

Societatea de Zoologie dn Londra are un program care se ocupă cu cercetarea cetaceelor pentru a determina care a fost cauza morţii balenei. Vom face tot ceea ce ţine de noi pentru conservarea ei şi o vom preda oamenilor de ştiinţă pentru a efectua o investigaţie completă - o necropsie pentru a găsi un cuvânt mai potrivi", a adăugat Garside.

Balena era atât de mare, încât bărcile de patrulare au depus mari eforturi pentru a putea să o tracteze, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel