”Balena Albastră”, în România. Fotografia care a șocat Internetul

În România, există teama că jocul ”Balena Albastră” ar putea să determină adolescenții să se sinucidă. Jocul presupune 50 de misiuni pe care trebuie să le îndeplinească adolescenții, ultima fiind sinuciderea. 

BALENA ALBASTRĂ, JOC. ”Balena Albastră” a ucis deja 130 de adolescenți în Rusia. Recent, doi adolescenți s-au sinucis în Republica Moldova. Jocul ”Balena Albastră” a fost creat de un tânăr de 21 de ani, Filipp Budeikin. El a fost arestat în noiembrie 2016, dar jocul continuă să ucidă. ”Balena Albastră” este un joc diabolic și doar dacă te sinucizi, îl învingi.

BALENA ALBASTRĂ, JOC. ”Balena Albastră” profită de problemele tipice adolescenței și aruncă tinerii într-o zonă întunecată. Până la a fi acceptat în joc, un adolescent trebuie să-și deseneze pe mână unul din simbolurile jocului, să trimită o fotografie nud, să se trezească la 04:20 pentru a se uita la filme de groază, să-și facă tăieturi pe mâini cu un cuțit, să deseneze o balenă pe un obiect, să-și scrie cu un cuțit pe picior ”yes”. Aceste ”misiuni” sunt doar pentru a fi acceptat în joc. Sunt urmate de alte misiuni diabolice, secrete. Printre ele se numără: să se trezească în fiecare dimineață să se uite la filme de groază, să se taie în fiecare zi pe mâini, să se retragă din mijlocul cunoscuților.

BALENA ALBASTRĂ, JOC. Printre misiuni s-ar număra una care presupune să poarte o mască și să nu vorbească cu nimeni. În acest context, imaginea cu o tânără îmbrăcată în negru a șocat Internetul. 

Ea a fost fotografiată de o internaută care scrie: ”stătea singură, legată la ochi, am întrebat-o dacă are nevoie de ceva, dacă e OK și dacă e un protest. nu mi-a răspuns nimic. acum aștept să apar la Camera Ascunsă sau să aflu alt deznodământ”. Persoana care a realizat fotografia a primit un mesaj privat în care un martor ocular i-a povestit ce s-a întâmplat mai departe: "la un moment dat a mers un politist la ea si a intrebat'o daca e ok, si ce face..dar fata tot nu vorbea. I'a luat politistul dosarul si il rasfoia, dar ea tot nemiscata statea.. Orice ii spunea ea nu misca si nu vorbea. In cele din urma a ajuns si un echipaj de politie acolo, a luat-o unul dintre ei de brat si a ridicat'o; ea s-a desfacut de la ochi si a luat-o prin parcare, iar politistul mergea dupa ea si ii tot punea intrebari... insa ea la fel de tacuta. Apoi a luat-o pe o straduta si nu am mai vazut-o".  

BALENA ALBASTRĂ, JOC. Iată fotografia: 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel