Băiețel de 5 ani, BĂTUT cu o bâtă de un bărbat îmbrăcat în Moş Nicolae. Imagini ȘOCANTE

Imagini șocante cu un băiețel de cinci ani și un bărbat îmbrăcat în Moș Nicolae.

Un băieţel de 5 ani dintr-un sat de pe Valea Bârgăului, Bistriţa-Năsăud, a fost maltratat de un bărbat îmbrăcat în Moş Nicolae, chiar la îndemnul mamei copilului. Micuțul a fost ţinut în genunchi lângă un perete şi pus să promită că va fi cuminte. Toată scena se vrea a fi o lecție pentru copil, să nu mai mâzgâlească pereţii grădiniţei.

Totul s-a petrecut în ziua de Moș Nicolae, în urmă cu trei ani. Bărbatul nu doar că îl amenință pe copil, dar îl și atinge cu toiagul, moment în care micuțul se sperie și începe să plângă în hohote.

Halucinant este că, alături de băieţel, mai este pusă în genunchi şi o fetiţă, căreia i se aplică acelaşi tratament. 

Filmuleţul a ajuns la tatăl natural al copilului, stabilit în judeţul Constanţa, care a făcut publice imaginile. Potrivit Adevărul.ro, în urmă cu câteva zile, bărbatul i-a trimis mamei copilului o sumă de bani, pentru a-i achiziţiona acestuia cadouri de Moş Nicolae. Pentru a-i arăta că banii au ajuns unde trebuie, femeia i-a trimis tatălui copilului filmuleţul care îl înfăţişa pe băieţel terorizat de Moş Nicolae.

Tatăl copilului, șocat de cele văzute

Tatăl minorului a sesizat Direcţia pentru Protecţia Copilului din Constanţa, care a luat legătura cu specialiştii din Bistriţa-Năsăud. Cei din urmă au pornit o anchetă și au fost la apartamentul femeii, care trăiește cu concubinul ei.

„Am văzut şi noi filmuleţul. Se pare că tatăl locuieşte în judeţul Constanţa şi la vizionarea filmului a sesizat Direcţia pentru Protecţia Copilului Constanţa, care mai apoi a luat legătura cu noi. Tatăl ar fi trimis bani mamei pentru a-i face o bucurie copilului. Aşa ceva nu se face nici măcar de Moş Nicolae. Copilul a fost abuzat şi traumatizat emoţional şi i s-au încălcat mai multe drepturi”, a declarat Teodor Sângeorzan, şef serviciu în cadrul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud, pentru sursa citată.

„Poliţia s-a autosesizat ca urmare a unor imagini video apărute în mass-media. În urma verificărilor, poliţiştilor Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului, au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii de rele tratamente aplicate minorului. Poliţiştii au solicitat sprijin psihologic la DGASPC”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, scrie WOWBIZ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel