”Băieți de oraș” revine la Antena 1. Distracția la cote maxime în noul sezon

Cel de-al doilea sezon al serialului ”Băieți de oraș” ce va fi difuzat de miercuri, 13 septembrie, de la ora 21.00, la Antena 1, este o explozie de culoare tocmai datorită personajelor ce parodiază situații din realitatea contemporană. Ținutele pe care acestea le poartă sunt cu grijă alese pentru a completa cât mai exact portretul unor ”băieți de oraș”.

Caracterele inspirate din actualitatea românească, umorul de situație și limbaj sunt doar câteva dintre ingredientele ce vor asigura distracția la cote maxime în noul sezon al serialului. Iar pentru un plus de autenticitate a personajelor și ținutele acestora au fost inspirate din realitatea pe care serialul o transpune în fiecare episod. 

Look-ul actorilor, de la haine, la accesorii și coafură, este intenționat exagerat. Așa se face că, Gina Felea, rol interpretat de frumoasa și talentata actriță Anca Dinicu, poartă tocuri indiferent de situație, fie că vorbim de o scenă pe plajă, în nisip, fie că este în bucătărie și spală vase sau în parc cu copilul la plimbare. 

Filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului au durat peste trei săptămâni și în tot acest timp s-au folosit peste 600 de ținute, fiind zile în care actorii au fost nevoiți să schimbe chiar și 40 de ținute. 

”Eu am în minte o imagine clară a fiecărui personaj, așa că știu imediat ce ținute i se potrivesc lui Roby Roberto sau lui Malone, de exemplu. Este însă foarte important felul cum ei, actorii, se transpun în pielea personajului și-i dau viață, ținutele doar completează imaginea caracterului”, spune Hilke Muslim, stilista care se ocupă de ținutele actorilor din ”Băieți de oraș”.

Personajelor deja cunoscute și apreciate de public, Roby Roberto, Daniela, Malone, Gina, Dorian, Renatta și Roboţelu', li se alătură în acest nou sezon Bălan, interpretat de cunoscutul și îndrăgitul actor de comedie Alexandru Bogdan.

Telespectatorii vor avea parte de o mulțime de surprize îmbinate perfect cu umor și ironie de neegalat, de Mihai Bendeac și colegii săi. Acest lucru se va întâmpla chiar din primul episod al serialului ”Băieți de oraș” ce va fi difuzat miercuri, 13 septembrie, de la ora 21.00, numai la Antena1. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel