Băiețel în comă, după o operație banală pe care mulți o fac

Tragedie într-o familie din Timișoara! Un copil în vârstă de doi ani se află în comă după o operație banală.

Micuțul este în comă indusă, dar starea sa este stabilă și, cel mai probabil, va putea fi trezit în câteva zile. Băiețelul a fost supus unei intervenții chirurgicale de scoatere a amigdalelor și a polipilor la clinica Bega a Spitalului Județean din Timișoara. La scurt timp după aceea, a început să sângereze abundent. Astfel, sângele i-ar fi ajuns în plămâni și în stomac. Tatăl micuțului dă vina pe medic care ar fi greșit procedurile în cazul de față.

„După câte am înţeles ori au uitat să pună aspiratorul ori nu ştiu cum sângele şi puroiul au ajuns în plămâni. Copilul nu mai respiră singur, numai cu tuburi. A tresărit aşa o dată, iarăşi l-au sedat şi numai sedat îl ţin. De la Bega a venit la Judeţean şi acum la Louis Ţucanu. Nimeni nu ştie nimic. Am întrebat – se trezeşte copilul? Nimeni nu zice nimic. E vina doctorului care l-a operat la Bega. Este vorba de doctorul Atanasievici. Vreau să fac o plângere împotriva lui, de malpraxis, la Colegiul Medicilor. Au spus că a făcut hemoragie internă. Cum să facă dacă a fost operat de polipi şi amigdale?", spune Doru C., tatăl copilului.

Medicul care s-a ocupat de operaţie susţine că a respectat toate procedurile care se impun în cazul unor astfel de intervenţii. Tatăl băiețelului vrea să depună o plângere la Colegiul Medicilor, informează Tion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel