EXCLUSIV  Băiatul electrocutat în Herăstrău, transportat la Bruxelles. Este fratele unui dansator celebru

Ștefan Rebeja și Roxana Ionescu
Ștefan Rebeja și Roxana Ionescu

Un adolescent de 16 ani a fost electrocutat duminică pe podul CFR din Parcul Herăstrău din Capitală în urma contactului cu liniile electrificate. Băiatul este nimeni altul decât fratele fostului concurent al emisiunii ''Dansez pentru tine'', de la ProTV, Ștefan Rebeja, care a participat alături de Roxana Ionescu și al căror coregraf a fost Cocuța.

În aceste momente Ștefan Rebeja și fratele său, care prezintă arsuri pe 70% din suprafața corpului, au ajuns la Bruxelles pentru a se interveni de urgență.

Alexandru, în vârstă de numai 16 ani, a fost electrocutat, duminică, pe podul CFR din Parcul Herăstrău din Capitală în urma contactului cu liniile electrificate. 

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov au anunțat că un băiat, în vârstă de 16 ani, a fost electrocutat pe podul CFR din Parcul Herăstrău. El s-a urcat pe arcada podului și s-a electrocutat, iar un alt adolescent, în vârstă de 19 ani, s-a urcat și el pe arcadă în încercarea de a-l salva.

Fratele lui Ștefan Rebeja, care s-a electrocutat și prezintă arsuri pe 70% din suprafața corpului, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, iar cel de 19 ani care a urcat pe arcada podului în încercarea de a-l ajuta și are arsuri pe o suprafață foarte mică, a fost dus la Spitalul de Arși. 

Având în vedere că se află într-o stare foarte gravă, Alexandru a fost transportat de urgență la un spital din Bruxelles, iar Ștefan se află cu el. Pentru a se recupera, Alexandru Rebeja are nevoie de suport financiar.

Iată datele contului 

Nume: Stefan Rebeja

IBAN: RO11INGB0000999904084801

Vezi și: Un adolescent de 17 ani a fost electrocutat pe podul CFR din Parcul Herăstrău din Capitală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel