Băiat de 15 ani, răpit din mașina tatălui. Consemn la frontieră - Foto

Un copil de 15 ani a fost răpit din mașina tatălui său. 

Băiatul a fost luat cu forța de doi bărbați în timp ce mașina tatălui său era la stop. Tatăl băiatului a fost lovit de unul dintre bărbați, iar al doilea bărbat a luat cu forța băiatul. 

Băiatul se numeşte Mădălin Giuliano Ţibuliac, are 15 ani, 1,65 metri înălţime, aproximativ 60 de kilograme, are păr negru, tuns scurt şi ochi căprui.

În momentul dispariţiei era îmbrăcat cu pantaloni scurţi, de culoare deschisă, tricou de culoare deschisă şi pantofi sport de culoare albă.

Potrivit Poliţiei Române, incidentul s-a petrecut în jurul prânzului, când, în timp ce maşina celor doi era oprită la trecerea de pietoni, un bărbat necunoscut l-a lovit pe tatăl băiatului, iar un al doilea bărbat l-a tras din maşină pe copil, apoi au fugit.

(w460)

Băiatul de 15 ani a fost dat în urmărire şi în consemn la frontieră.

Băiatul, furat de mamă, din primele cercetări

Primele verificări arată că este posibil ca băiatul să se afle în compania mamei sale, cetăţean român, cu domiciliul în străinătate, spun poliţiştii.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

Poliţia solicită persoanelor ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea băiatului să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Părinții au avut o relație de concubinaj, în perioada 2000-2004, în mun. Bârlad. În anul 2004, concubina a plecat de la domiciliu. În anul 2007, Munteanu Macedonia, s-a întors în Bârlad, de unde a plecat împreună cu minorul, în Spania. Din 2007 până în 2016, tatăl copilului nu a știut unde se află acesta, dar nu a anunțat Poliția. În anul 2016, tatăl minorului a aflat că acesta este în Franța. La începutul acestei luni, bărbatul a mers acolo și a adus minorul în România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel