Băiat de 11 ani violat și filmat de trei minori. Înregistrarea, distribuită unor persoane

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

Trei minori din Dâmbovița au fost reținuți de poliție după ce au violat o un băiat de 11 ani.

Un băiat de 11 ani a fost violat, filmat, înregistrarea fiind distribuită unor persoane, iar făptaşii, trei tineri cu vârste între 14 şi 17 ani, au fost reţinuţi de Poliţie, a informat IPJ Dâmboviţa, scrie Agerpres. 

"Din cercetări a reieşit faptul că, în seara de 2 ianuarie a.c., în intervalul orar 21:30-22:30, victima, în vârstă de 11 ani, în timp ce se deplasa spre locuinţă, ar fi fost constrânsă de unul dintre cei trei să se deplaseze la domiciliul acestuia, unde, împreună cu alţi doi tineri, ar fi determinat-o să întreţină raporturi sexuale orale. Actul sexual ar fi fost înregistrat video, cu un telefon mobil şi distribuit mai multor persoane prin intermediul unei aplicaţii de comunicare", a informat IPJ Dâmboviţa.

Polițiștii au făcut descinderi



Conform sursei citate, sâmbătă dimineaţa, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa, au descins la domiciliul unuia dintre bănuiţi, pentru documentarea activităţii infracţionale.

Activităţile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Dâmboviţa şi al reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţie Socială Dâmboviţa. În cauză, cercetările sunt continuate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel