Baia Mare: Inspector la Primărie, arestat pentru trafic de droguri

Canabis
Canabis

Un angajat al Primăriei din Baia Mare a primit, sâmbătă seară, ordin de reținere pentru 24 de ore, fiind prins în timp ce încerca să introducă în țară 108 ghivece cu canabis, prin Vama Petea.

Polițiști de frontieră de la PTF Petea l-au reținut, sâmbătă seară pe Sebastian Radu, în vârsta de 29 de ani, inspector în cadrul Primăriei Baia Mare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri, după ce au fost descoperite în portbagajul autoturismului marca BMW X6, condus de tânăr, un număr de 108 ghivece cu canabis.

La primele cercetări, bărbatul a declarat că a achiziţionat ghivecele din Viena, susținând că deține chitanță și că le-a cumpărat ca plante ornamentale.

Bărbatul este cercetat de către poliţiştii de frontieră pentru introducerea în ţară de droguri de risc fără drept şi transportul, cumpărarea, deţinerea fără drept de droguri de risc.

Bărbatul este nepotul fostului șef al IPJ Maramureș, actual șef al SPP Maramureș și fiul șefei Departamentului Economic din cadrul Primăriei Baia Mare.

Sebastian Radu a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, iar autorităţile încearcă să afle ce căutau plantele în maşină.

Întregul transport de canabis a fost confiscat în vederea continuării cercetărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel