Bahmuțeanu și Prigoană, aproape de a cincea împăcare

bahmu_prigoana
bahmu_prigoana

Afaceristul încearcă să o recucerească, asigurând-o de iubirea lui, dar nici ea nu se lasă mai prejos. Ca să-i arate că mai are sentimente pentru el, aseară i-a dat papucii noului iubit, Mihai (33 de ani).

După ce a recunoscut public că îi simte lipsa fostei sale soţii şi că încă o iubeşte, toată lumea se aştepta ca, de-a doua zi, Adriana Bahmuţeanu să revină cu bagaje cu tot în vila milionarului. Nu s-a întâmplat, însă, aşa. După patru divorţuri, vedeta tv nu mai are încredere totală în bărbatul alături de care a stat zece ani.

„Că vine unul şi spune că mă iubeşte nu mă încălzeşte. Faptele lui dovedesc contrariul. Dacă ne-ai lăsat pe stradă, iar tu ai şapte case în Bucureşti, asta nu înseamnă iubire. Trebuie să ne demonstreze că ne iubeşte, iar el ştie cel mai bine cum s-o facă", a spus miercuri, pentru Click!, Adriana Bahmuţeanu.

După ce luni Prigoană a fost în vizită la Bahmu acasă, marţi seară, şi Adriana s-a dus în vizită la fostul soţ şi a stat cu el vreo două ore. Despre acea întâlnire de taină, vedeta de la Antena 2 nu vrea să ofere prea multe detalii. Ea nu a spus cu exactitate nici ce aşteptări are de la fostul soţ.

„Am vorbit despre viitorul copiilor. Mi-a făcut promisiuni, pe care aştept să le şi onoreze. Aici mă refer inclusiv la modul de a învăţa să fie părinte", ne-a mai spus fosta doamnă Prigoană. Totuşi, ca să demonstreze că şi ea mai are sentimente pentru Prigoană, Adriana i-a dat aseară papucii noului iubit, Mihai, cu care se cuplase în noaptea de Revelion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel