Bahmuțeanu, așteptată să revină la Etno TV pe un post-cheie

bahmuteanu
bahmuteanu

Adriana Bahmuțeanu pare decisă să nu mai lase nimic la voia întâmplării, după ce, vara trecută, în urma unor disensiuni în familie cu soțul său, Silviu Prigoană, acesta nu pregetat să o concedieze din postul de conducere pe care îl deținea la postul Etno TV. Potrivit unor surse din rândul angajaților, vedeta de televiziune este așteptată acum să-și reia atribuțiile de  director la Etno TV, după ce, la «negocierile» pentru împăcare, Silviu Prigoană i-ar fi cedat fostei sale soţii 51% din acțiuni postului de televiziune, dar și de la Taraf TV, scrie click.ro

De săptămâna viitoare, Adrian Bahmuțeanu ar fi așteptată să-și reia atribuțiile de director la Etno TV, funcție din care a fost concediată în vară după scandalul cu soțul ei, Silviu Prigoană. Acesta vrea împăcare cu soția sa și i-ar fi oferit vedetei 51% din acţiuni, spun surse din rândul angajaţilor.

Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) a condus postul Etno TV timp de doi ani, dar exact când l-a pus pe picioare, soţul ei, Silviu Prigoană (50 de ani), a dat-o afară, în urma unor neînţelegeri din căsnicia lor. Vedeta tv a plecat de acasă cu cei doi copii, Maximus (5 ani) şi Eduard (2 ani), iar drept pedeapsă, Prigoană a lăsat-o fără loc de muncă.

La doar o jumătate de an de atunci, se pare că Adriana Bahmuţeanu se întoarce la Etno TV, urmând să se ocupe de managementul postului.

Ea şi soţul ei ar fi semnat săptămâna trecută la notariat un act prin care acesta i-ar fi cedat vedetei 51% din acţiunile posturilor Etno TV şi Taraf TV, pe care afaceristul le-a trecut acum câţiva ani pe numele fiului său cel mare, Honorius.

În paralel cu managementul postului Etno TV, Adriana Bahmuțeanu va trebui să se ocupe și cu emisiunea de divertisment "Începe Bahmu", pe care o realizează, de luni până joi, la Antena 2, deoarece nu vrea să renunțe la ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel