Bahar: Viață furată - un nou serial turcesc la Kanal D

Un nou serial turcesc, „Bahar: Viata furata”/ titlul original: „O Hayat Benim”, este una dintre surprizele lunii ianuarie, la Kanal D. Din 4 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 20:00, fanii serialelor turcesti  vor putea urmari o poveste intensa, plina de rasturnari de situatie. “Bahar: Viata furata” aduce in atentia publicului destinul sinuos al unei fete crescute in conditii dure de o familie saraca, dar si o poveste de dragoste plina de sensibilitate si forta.

Existentele a doua surori, Efsun si Bahar, care au crescut sub acelasi acoperis, dar care sunt total opuse ca temperament si caracter, se impletesc in serial. Relatia dintre cele doua tinere se dezvaluie din primele episoade: clocotind de rautate, Efsun este geloasa pe inocenta Bahar, care se sacrifica pentru binele familiei.

Telespectatorii vor afla curand ca Bahar este doar un copil abandonat, o Cenusareasa moderna, a carei viata sta tot sub semnul magiei, de data aceasta a magiei iubirii.  O poveste complicata, care a stat ascunsa mult ani, va iesi la iveala. Bahar este, de fapt, fiica lui Mehmet Emir, un influent si prosper om de afaceri. Familia ei adoptiva ii va ascunde acest adevar, dorind ca Efsun sa ii ia locul in inima lui Mehmet Emir. Din nou, cand tatal ei adevarat o cauta, lui Bahar i se fura sansa de a-si recapata destinul, Efsun fiind cea care ii ia locul.

Fata pura si plina de bune intentii ramane sa traiasca in saracie. Bahar se indragosteste de un tanar atragator, Ates, dar si in dragoste va avea de suferit. Mereu pe urmele lui Bahar, Efsun vrea sa ii fure acum si iubitul. Un triunghi amoros se va naste, iar Efsun va face tot ce ii sta in puteri ca sa distruga fericirea celor doi indragostiti.

 

Nu ratati, din 4 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 20:00, serialul “Bahar: Viata furata”, o reinterpretare intr-o maniera unica, emotionanta, a basmului Cenusaresei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel