Bădulescu: Parchetul nu ia poziție față de plângerile depuse de PMB. Toți blamează Jandarmeria

Jandarmeria Română
Jandarmeria Română

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, susține că Parchetul nu ia poziție față de plângerile penale depuse de Primăria Capitalei încă din data de 7 august, ci toată lumea blamează acțiunile Jandarmeriei.

În data de 7 august, ora 14, domnul Dide Cristian, împreună cu numitul Tudor Cârstoiu, au solicitat o Comisie de ordin public, în numele domnului Baban-Neacșu Alexandru Dan, în sustituirea acestuia, pentru autorizarea acestui miting. În interiorul Comisiei, aceștia au prezentat superficial ce au de gând să facă. Concret, nu am înțeles să încheie niciun protocol de asumare în calitate de organizatori ai acestui manifestații. 

S-au inventariat bunurile distruse, urmând ca săptămâna viitoare, să ne adresăm în continuare Parchetului pe care noi deja l-am sesizat încă din data de 7 cu săvârșirea mai multor francțiuni, urmând să vedem ce va dispune Parchetul. Așa cum observați, Parchetul nu ia poziție vizazi și de plângerile penale pe care primăria le-a depus în data de 7. Niciun procuror nu a solicitat niciun document de la Primăria Municipiului București. Toată lumea vine și blamează ceea ce a făcut Jandarmeria care a acționat conform Legii., a spus viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, la România TV.

Vezi și: Bădulescu, gest taxabil față de Dide la B1. Tudor Barbu a reacționat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel