Bădulescu, la DIICOT: După ce voi da o declarație procurorilor, voi face ”justiție publică”

DIICOT
DIICOT

Aurelian Bădulescu a spus, joi, la intrarea în sediul DIICOT, unde a fost citat în calitate de martor în dosarul violențelor din 10 august 2018, că după ce va da o declarație în fața procurorului de caz, va face „o justiție publică".

„Cu siguranță, discuția de astăzi va aduce multe noutăți în acest dosar, iar declarația pe care o voi da atunci când va ajunge în instanță acest dosar va lămuri întru totul cine și ce și-a dorit să se întâmple la 10 august.

(...) După ce voi da declarație în fața procurorilor, o să fac, de fapt, ceea ce a îndemnat și președintele acestei țări, respectiv o justiție publică. Adică să cunoască oamenii cine și ce i-a adus ca ei să sufere, pe de o parte, și jandarmii să tragă pe altă parte", a declarat Bădulescu, joi.

Viceprimarul a anunțat încă de miercuri că a fost citat la DIICOT, în calitate de martor, în dosarul ce vizează violențele din 10 august.

Vineri este așteptată și Carmen Dan, cea care ocupa, pe 10 august 2018, funcția de ministru al Internelor, în același dosar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel