Bădiță a răbufnit pe Facebook. Mircea Badea: Se dădea cu capul de masă de nervi

Mircea Badea a comentat, în emisiunea ”În Gura Presei”, reacția nervoasă a lui Florin Bădiță cu privire la numărul redus de oameni care vin la proteste, deși pe Facebook mulți bifează, în evenimentele create, că vor participa. 

”#spârc, cuprinși de o constipație evidentă din punct de vedere protestatar, se... să facă și ei o mărgică pe 1 Decembrie. La un moment dat, bizarul ăla de la Corupția Ucide, nu e banal, de asta îi spun bizat, Florin Bădiță, face o criză de nervi pe Facebook. Deci n-a mai putut Bădiță.” a spus Mircea Badea, în emisiunea ”În Gura Presei”, de marți seară. 

”Bădiță se dădea cu capul de masă de nervi când scria aceste cuvinte. (...) Săracul nu mai poate de nervi. (...) Deci le spune ălora care vor să vină la evenimentele organizate de ei că sunt proști în cap, că asta le spune ”băi proștilor, băi, nu mai fiți băi proști, băi, bă, nu știți să vă organizați, vă dau eu niște link-uri care să vă organizeze proștilor care sunteți proști și care ziceți că veniți, dar nu veniți, că eu am cumpărat ronțănele și am încălzit apa pentru ceai, proștilor”” a comentat realizatorul Antena 3, în timp ce citea postarea. 

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel