Bădiță, reacție după acuzațiile lui Ciuvică

Florin Bădiță a reacționat după acuzațiile lui Mugur Ciuvică la adresa sa.

Amintim că Grupul de Investigații Politice a scris că "un guvern străin, cel olandez, și George Soros au finanțat generos campaniile Rise Project îndreptate împotriva guvernului României, alimentând protestele rezist din februarie 2017. Tot prin intermediul Rise Project a fost plătit și Florin Bădiță, unul dintre liderii manifestațiilor, fan Kovesi și deținătorul paginii de Facebook Corupția Ucide".

Bădiță, drept la replică

Tânărul protestatar a transmis un punct de vedere.

"1. Oricine a primit finantare stie ca dureaza luni de zile de cand aplici la un grant, pana cand primesti finantare. Cum a fost si cazul cu grantul de la google. Am inceput sa vorbesc si sa ajut la partea de grant incepand cel putin din Iunie 2016.

2. De ce am semnat contractul pe 1 februarie ? Pentru ca atunci am ajuns la Bucuresti. (Remember OUG 13 ?) Eu locuiesc la Cluj-Napoca, si nu aveam cand cum sa semnez de la distanta, iar de ajuns la Bucuresti, nu planuiam sa fac asta prea curand.

[citeste si]

https://www.reuters.com/.../we-see-you-romanian-activists-bec...

3. Ce nu inteleg eu este de ce ANAF-ul, daca tot are acces la toate conturile Romanilor, cum nu a observat si faptul ca eu NU am primit nici un leu din acei 6300 de EURO, pentru ca am fost ocupat cu alte treburi (proteste, dezvoltarea unui festival civic, dezvoltarea echipei Coruptia Ucide in Bucuresti, etc astfel incat nu am mai avut timp sa ma ocup de acel proiect, desi de acolo urma sa fiu platit!!!

VEZI ȘI: Mugur Ciuvică (GIP), acuzații la adresa lui Florin Bădiță: Acolo au ajuns banii

4. In timpul protestelor din Februarie, am primit donatii. De la persoane care ales sa ne doneze", a transmis Florin Bădiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel