De ce Mircea Badea și-a suspendat contul de pe Twitter

badea
badea

La emisiunea "În gura presei" de la Antena 3, Mircea Badea a declarat că a decis să îşi suspende singur contul de Twitter, după aflarea deciziei CCR, scârbit fiind de unele mesaje din partea "milogilor" care pun la îndoială curajul său de a-şi exprima opiniile.

 "Mi-am suspendat SINGUR contul de Twitter de scârbă! După decizia CCR eu am postat: Prieteni, până nu iese poporul în stradă nu se întâmplă nimic. Votul în România, după cum bine vedeţi, nu reprezintă nimic!", a declarat Badea, adăugând că în următoarele minute a fost asaltat de mesajele "cretineilor de pe net".

 "Eu am ieşit în stradă în 2004 împotriva Guvernului Năstase. Eram singur! Nici dracu' nu mai venea. Am ieşit în stradă de trei triliarde de ori!", a ţinut să reamintească Mircea Badea criticilor săi.

 "Au venit ăia de la CCR şi au zis: de cine ne e nouă mai frică? De Băsescu Traian sau de popor? Păi de Băsescu Traian, că ăla ne bagă la închisoare, cum a spus şi duduia Aspazia Cojocaru", a afirmat Badea.

 Mircea Badea are şi o concluzie pentru evenimentele din această zi agitată: "Noi nu vrem cu Traian Băsescu dar el vrea cu noi. Asta se întâmplă, deci suntem violaţi!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel