Badea spune că, într-o țară normală, oamenii ar trebui să fie ACUM în stradă! ”M-am săturat. Mi s-a luat rău de viața în țara asta”

Mircea Badea a spus că, în mod normal, oamenii ar fi trebuit să iasă în stradă.

Realizatorul TV s-a referit la știrile care ar fi trebuit să-i scoată pe români în stradă. Știrea cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău (PNL) care apare într-o înregistrare video în care își umilește fiica de 14 ani, și știrea cu fetița bătută de mai multe adolescente la Târgu Jiu ar fi trebuit să-i facă pe oameni să se revolte și să iasă în stradă, potrivit lui Mircea Badea.

”În mod normal într-o țară, imaginile cu primarul de la Sângeorz-Băi ar fi fost subiectul numărul 1. Sau acele agresiuni monstruoase ale unor adolescenți împotriva unor copii sau ale unor adulți asupra unor copii ar fi fost subiectele numărul 1 care chiar ar fi interesat și energizat o societate și un popor.

Cu siguranță, ar fi fost multă lume pe stradă pentru a arăta că așa ceva nu se permite, nu este tolerabil și nu se poate trece mai departe în acest fel. La noi, faptul că ăla a făcut o asemenea monstruozitate, iar pe români nu i-a interesat, la cum a fost și știrea cu fata bătută de alte adolescente… toate astea au fost trecute la și altele. Oamenii au zis nasol și au trecut mai departe. M-am săturat. Mi s-a luat rău de viața în țara asta. Nu mai merge. M-am acrit”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel