Badea și-a făcut un nou prieten de când e primar Nicușor Dan: Virgil. Groapa pe lângă care trece în fiecare zi

Mircea Badea / Captură Antena3
Mircea Badea / Captură Antena3

Realizatorul TV Mircea Badea a vorbit la „În gura presei” despre „ce mai face Virgil” - groapa din Calea Victoriei pe care a botezat-o și pe lângă care trece în fiecare zi. 

Ediția de miercuri seară a emisiunii „În gura presei” a lui Mircea Badea a început cu o dezvăluire despre Virgil, o groapă din Calea Victoriei și despre cum „e bine că e Nicușor Dan primarul general al Capitalei.”

Mircea Badea spune că, „dacă ar fi fost doamna Firea, nu am mai fi putut trăi în România pentru că sorosiștii, adică toată ONG-urile lui Soros, ar fi făcut un tărăboi pentru că *gropi*.”

„Am și glumit de mai multe săptămâni deja pe tema a trei gropi. De una vă zic. E un gropălău acum pe Calea Victoriei... Am botezat groapa respectivă Virgil și trec în fiecare zi pe acolo să văd ce mai face.”, a adăugat Mircea Badea.

Miercuri, când a văzut „groapa Virgil”, a aflat că „era bine, din ce în ce mai mare. Crește ca Făt-Frumos! Zici că e o floricică pe care o udă cineva și dintr-odată, ditamai cactusul!”.

Mircea Badea, mesaj pentru Nicușor Dan: Virgil îi transmite salutări, nu l-a deranjat nimeni 

Asta vreau să-i spun domnului Nicușor Dan. Virgil este bine, îi transmite salutări, nu l-a deranjat nimeni. E bine că e Nicușor Dan primar. Dacă ar fi fost doamna Firea, ar fi fost o isterie totală. Așa măcar ne putem vedea liniștiți de treabă: Covid, mască... Virgil îl salută și-n această seară pe Nicușor Dan!”, i-a transmis Mircea Badea primarului general al Capitalei. 

Mircea Badea a mai constatat la final că brusc, de când e Nicușor Dan la Primărie, „cumva s-au rezolvat toate problemele din București.”

Cumva s-au rezolvat toate problemele din București. Altfel, problemele din București erau de nesuportat când era doamna Firea. E Nicușor Dan primar general, nu mai auzi nimic! S-au rezolvat din prima!”, a încheiat Mircea Badea.

Și jurnalistul Val Vâlcu a trecut la botezatul gropilor:

”Dacă tot nu le astupă, ar putea să le dea nume: celei de la intersecția Drumul Taberei cu Vasile Milea ar putea să-i spună Ciucu, groapa de la intrarea Căii Plevnei în sectorul 1 să o boteze Clotilde și tot așa”, a scris Val Vâlcu într-un editorial în urmă cu două săptămâni. Poate fi citit aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel