Badea, răbufnire la adresa Violetei Alexandru: Pare caz de targă, de perfuzii în cap

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a răbufnit, în direct, la adresa Violetei Alexandru.

"Reacţia Violetei Alexandru pare caz de targă, de perfuzii în cap. Doamna Violeta Alexandru a făcut multă paradă când a devenit ministru, că este foarte accesibilă şi şi-a postat numărul de telefon, l-a pus  pe Facebook, de vreo doi ani de când este ministru. Ce-a făcut după aia... Domnul ăla de la Casa de Pensii era în spital şi dânsa i-a făcut public numărul de telefon să îl sune pensionarii. 

Eu, atunci, fiind preocupat să provoc pe cineva, am zis: "Domnule, uite preşedintele Consiliului Judeţean este ăsta, mail-ul lui public este ăsta. Uite, doamna asta este ministrul Muncii, ăsta e numărul de telefon. Asta e Direcţia de Protecţia Copilului unde lucrează mama uneia dintre agresoarele fetei din Târgu Jiu.

Şi doamna Violeta Alexandru a zis gata, este momentul să mă dau eu primadonă şi să mă dau victimă. Și dânsa, împreună cu uriaşul aparat de propagandă care o deserveşte, zice mi-a făcut Badea public numărul de telefon. Ori eu îl am de pe pagina dânsei. Este fake news. Nu eu i-am făcut public numărul de telefon. Pai eu am scris pe pagina ei?", a spus Mircea Badea, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel