Badea: Legătura dintre Tyson şi România: avem meci cu Băsescu

Mircea Badea a făcut o comparaţie între poporul român şi fostul campion la box Mike Tyson. Badea a prezentat un filmuleţ cu Tyson în care plânge de frică înaintea meciului, iar când intră în ring îşi face K.O. adversarul din prima repriză. Vedeta Antena 3 susţine că acelaşi lucru i se pregăteşte şi lui Traian Băsescu din partea poporului român. După anii în care a suportat atitudinea PDL şi a lui Băsescu este posibilă o nouă revoluţie, susţine Badea.

"Domnul Băsescu Traian, mioriţă laie, laie bucălae, nu înţelege că seamănă cu Ceaşuşescu Nicolae. Domnul Ceuaşescu, înainte să se care cu elicopterul de pe Comitetul Central, s-a gândit cu ageturile că nasoale, că agenturile. Ce s-a gândit, ia să fac eu un miting să le arăt la fraieri, la imperialişti că poporul mă iubeşte şi a strâns vreo 100.000 de oameni. Ăia, 100.000  de oameni ce au zis: bă, cred că acum e momentul. Ia marş tu de aici! Văd că Băsescu Traian întinde coarda foarte tare şi când spun coarda nu mă referer în niciun fel la vreun ministru"

"Poporul român ştiţi cum e? E ca Mike Tyson. Veţi spune: care bă, că e cu mioriţa! Da, e cu mioriţa, dar voi ştiţi cum era Mike Tyson? Tyson creştea porumbei, înainte de meciuri plângea. Şi poporul român e mămăliciki, îl baţi, îl scuipi, il furi, îl exploatezi, te ştergi cu el pe picioare, el plânge, înjură în gând. Era şi un proverb rusesc. Astea cu Rusia şitu că e o temă predilectă a lui Băsescu, să îi fac şi lui o plăcere că l-am zguduit. Deci proverbul "Iobagul, când trece ţarul, se bese!". Cam asta a  fost atitudinea noastră, ne plecam şi în acelaşi timp printre dinţi "Fire-ai al dracu tu să fi!". Bă, dar la un moment dat, când simţim noi că vine meciul, când e momentul, ne dezlănţuim de nu va şti ce l-a lovit".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel