Badea, întrebare care l-a lăsat MASCĂ pe Mircea Diaconu. "Sunt CUTREMURAT. Stați puțin! Dumnevoastră ați fost acolo?!”

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea i-a pus o întrebare-cheie lui Mircea Diaconu aflat în platoul Antena 3. Actorul a rămas uimit în primele secunde.

"Sunt cutremurat... Stați puțin! Domnule Diaconu, dumnevoastră ați fost la Revoluție?!”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Ușor încurcat și vizibil uimit, Mircea Diaconu a răspuns: ”... da”.

”Stați, domnule, puțin. Dumneavoastră ați fost la Revoluție atunci... Eu văd că mulți se duc la Revoluție acum. Mie asta mi se pare tare. Sunt unii care se duc acum la Revoluție și li se pare fac toată treaba. Dumneavoastră ați fost atunci...”, a zis Mircea Badea.

”Da... mare greșeală”, a conchis Mircea Diaconu.

Mircea Badea a explicat de ce l-a întrebat pe Mircea Diaconu dacă a fost la Revoluția din 1989 spunând că acum ești pe val dacă participi la ”Revoluția” din 2019.

”L-am întrebat dacă a fost la Revoluție. S-a uitat la mine așa, apoi s-a prins că mergeam către undeva, nu am întrebat ca boul cum a fost întrebat Marian Munteanu, la Digi 24, dacă a fost în Piața Universității. Dar eu l-am întrebat cu un scop. Ești fraier dacă ai mers la Revoluția din 1989. Tare este să mergi acum la Revoluție, în 2019. Sunt mulți care merg acum la Revoluție. Și Iohannis ne-a zis că acum trebuie să ne luptăm cu comunismul”, a zis Mircea Badea.

Faza cu Oana Zamfir de la Digi 24

În 2015, Marian Munteanu, liderul și sufletul studenților din 1990, a fost întrebat de Oana Zamfir de la Digi 24 dacă a fost în Piaţa Universității.

"Am crezut că este o greșeală de exprimare (n.r. despre eroarea Oanei Zamfir de la Digi 24). Știam că ei vorbesc în cască. Am invitat-o practic să reformuleze. Știți cum e? Ce puteam să răspund la o astfel de întrebare? Se întâmplă. Toți greșim în viață. Nu este mare lucru", spunea Marian Munteanu pentru DC News vizavi de acest subiect.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy