Badea, în prima ediție iComedy cu Mickey. Ce-i transmite lui Bendeac

badea hash
badea hash

Mircea Badea i se alătură lui Mikey Hash în noul format al emisiunii "iComedy", după plecarea lui Mihai Bendeac. Jurnalistul i-a scris pe pagina de socializare un mesaj lui Bendeac. 

[caption id="attachment_390178" align="alignleft" width="310"] Foto: radarmedia.ro[/caption]

Lupta dintre Mihai Bendeac, Mikey Hash și Mircea Badea s-a dat pe pagina de socializare.

Mihai Bendeac a decis să iasă din emisiunea iComedy în urmă cu câteva săptămâni. La vremea respectivă, Bendeac a acuzat faptul că i s-a interzis să îl aducă în emisiune, ca invitat, pe Radu Banciu, dar și o parodie în care Mircea Badea se duela cu Radu Banciu. Atunci, Bendeac și Badea își scriau replici dure pe paginile de Facebook.

Scandalul s-a mutat pe paginile lui Mihai Bendeac și Mikey Hash. Bendeac a scris, pe Facebook, despre "o formă de ticăloșie" cu aluzii, dar fără nume, la Mikey Hash, fostul lui partener de la iComedy. Hash a reacționat, acuzându-l pe Bendeac că "a lăsat echipa baltă". Bendeac a replicat, menționând numele Mikey: "nu uita un singur lucru: ai acceptat ceva ce eu am refuzat, profesional, să fac". Mircea Badea l-a susținut pe Mikey Hash și a scris: "Îl rog pe disidentu' 'libertății de exprimare' să nu mai schelălăie: e dizgrațios. Nu l-a săpat/dat nimeni afară, el a ales să-și bage picioarele".

"Poate cu aceasta ediție (una singura pentru mine!) se prinde si el ca umorul nu înseamnă o scălămbăială la fiecare trei secunde, ci replica deșteaptă, spontana, vie, energică si mult joc de picioare fără șchiopătat stângaci", a mai scris Badea pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel