Badea îl atacă pe Antonescu: A făcut afirmații stupide despre Antena 3

badea-mircea
badea-mircea

Mircea Badea l-a atacat pe Crin Antonescu, în emisiunea ”În gura presei”, spunând despre acesta că face aceleași declarații ca Traian Băsescu despre Antena 3.

”Sunt înjurat de antoniști, suporterii lui Antonescu. Nu am nicio prolemă să fie suporterii lui Antonescu, dar nu înțeleg de ce să mă înjure pe mine.

Domnule Antonescu Crin, am spus public, nu înțeleg nimic din ce faceți în ultima vreme. Înțeleg că mie mi s-a fraudat votul. Nu sunt agresiv din perspectiva mea de votant, deși am tot dreptul să fiu. Aveți datoria morală față de milioane de oameni să explicați ce faceți.

Nu am fost deloc ofensiv la adresa domniei sale, am fost mai mult decât rezonabil. Eu nu trebuie să-l pup în cur pe Antonescu. Eu l-am votat să se bată cu Băsescu și nu se bate cu Băsescu.

Antonescu a făcut niște afirmații la adresa Antenei 3. Uită-te declarațiile lui Băsescu despre Antena 3 și cele ale lui Antonescu și ai să vezi că se suprapun unu la unu.

La primul semn idiot, nemotivat, stupid, la adresa Antenei 3.... OOOO! Mie nu mi-e frică să merg singur pe stradă când vor ăștia să mă calce în picioare, să-mi fie frică de Antonescu? Hai pe bune!”, a spus Mircea Badea în emisiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel