Badea: Gâdea, dacă tot te face Băsecu popă, nu-l inviţi sub sutană?

Mircea Badea a comentat cu umor declaraţiile lui Traian Băsescu în care îi atacă Mihai Gâdea, Bogdan Chirieac şi Radu Tudor. Într-un dialog cu Mihai Gâdea, Badea i-a spus că ar fi bine să îl nvite pe Băsescu sub sutană, dacă tot îl face popă în delaraţiile sale.

"Auzi,dar dacă tot te face Băsescu popă, nu-l inviţi tu puţin sub sutană? Să vină să spună şi el ce crede", a sus Badea. Mihai Gâdea i-a răspuns şi i-a spus că ar trebui să îl invite pe Băsescu la o spovedanie pentru ultimii opt ani de mandat în emisiune la Antena 3.

Badea a remarcat cu "tristeţe" că a ieşit din vizorul lui Băsescu. "Fost-ai lele cât ai fost! Dar uite că mi-o iau alţii din urmă. Cred că a constatat că nu îl ţine!", a comentat Badea.

"Este (și acum o vulnerabilitate, n.red.), pentru că atunci când ai o asemenea forță mediatică care dezinformează, trebuie să ții cont că picurând de dimineața până seara minciuni cu toate gurile de foc, și cu Antena 1 și cu Antena 2 și cu Antena 3 și cu Jurnalul Național, sigur că până la urmă populația devine manipulabilă și ajunge să îți spună exact ce îți spune <<Morsa competentă>>, ăla, Chiriac, cum îl cheamă, așa îi spun eu, morsa competentă, Ghidea, popa ăla, a fost pastor, Gâlmea, Gâdea, da și mai sunt câțiva, Radu Tudor, îi spun numele corect, da? Deci oamenii ăștia de dimineață până seara plasează minciuni în capul oamenilor”, a declarat Băsescu.cu rereferire directă la cei trei jurnalişti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel