Badea: Uite ce spunea Nicușor Dan despre Orban când era USR-ist

Mircea Badea
Mircea Badea

Primarul general Nicușor Dan a anunțat că la alegerile parlamentare va vota PNL, chiar dacă este fondatorul USR. Mircea Badea a comentat acest subiect. 

„Foarte interesant! Mi se par foarte frumoase cuvintele pe care le-a spus domnul Nicușor Dan despre domnul Ludovic Orban. Și aș vrea să-l vedem tot pe Nicușor Dan pe vremea când avea alte cuvinte la adresa lui Ludovic Orban”, a zis Mircea Badea în cadrul emisiunii sale de la Antena 3. Ulterior, l-a arătat pe Nicușor Dan când îi reproșa lui Orban că ar fi cerut bani la sacoșă unui om de afaceri. Când Orban a fost ales președinte PNL, Nicușor DAn a comentat: „pare că PNL-ul și-a pierdut rațiunea”.

„Între timp, PNL clar și-a găsit rațiunea, nu?! De vreme ce ne spune să-l votăm”, a spus, ulterior, Mircea Badea. 

„E amuzant? Mie mi se pare mega amuzant. Și, indiferent, de cum vor ieși alegerile de duminică, sunt absolut convins că eu personal voi râde mult. Mă voi distra total. (...) Am râs când l-am văzut pe Nicușor Dan. M-am uitat după pe Facebook, pe la USR-iști... Vai, vai! În ce suferință, în ce chinuri... Dar cum fac... Mie mi s-a părut amuzant”, a zis Badea.

Ulterior, a adăugat: „Indiferent cum vor arăta rezultatele alegerilor, cred că va fi foarte distractiv, cel puțin pentru mine. (...) Privesc cu multă detașare, până la urmă, ceea ce se întâmplă.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel