Badea, discuție imaginară între Cîțu și Iohannis despre demiterea lui Voiculescu

Mircea Badea / Captură Antena3
Mircea Badea / Captură Antena3

Mircea Badea a comentat, miercuri seară, decizia de demitere a lui Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătății.

„Cu privire la ceea ce s-a întâmplat astăzi, este încântător pur și simplu. Pe de o parte, sufăr că domnul Vlad Voiculescu nu mai este ministrul Sănătății, mie îmi plăcea foarte mult, făcea o treabă extraordinară pe care românii o meritau, deci, din acest punct de vedere, sunt, iată, foarte mâhnit. Dar, pe de cealaltă parte, sunt foarte încântat pentru că asta înseamnă totuși viață democratică”, a zis Mircea Badea.

„Adică unii spun 'dom'le, Cîțu are dreptul să facă lucrurile astea. Păi da, dar și ceilalți au dreptul să nu mai susțină Guvernul. Nu sunt obligați să susțină Guvernul - poate nu mai vor, de exemplu. Și, până la urmă, asta este viața democratică, nu?

Ce se întâmplă în acest moment pare destul de clar, ca fotografie de moment. E clar că domnul Cîțu s-a săturat de Vlad Voiculescu, poate din motive corecte, deși nici domnul Cîțu nu e chiar o zambilă, și s-a dus la domnul președinte, i-a cerut acceptul - 'domnu' președinte, hai să-i încălecăm pe ăștia, că nu se mai poate. 'Te susțin', i-a zis președintele. Și atunci domnul Cîțu l-a executat pe domnul Voiculescu", a spus Mircea Badea, miercuri seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Subiectiv”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel