Badea, despre Ilan Laufer, la Ministerul Dezvoltării: A fost o situație tensionată. Mi-a căzut capul când l-am văzut

Ilan Laufer
Ilan Laufer

Mircea Badea a povestit un episod la care a participat și Ilan Laufer, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltării.

Nu a vrut să spună despre ce situație a fost vorba, dar a subliniat că a fost vorba despre ceva tensionat. În urma acelui episod, Mircea Badea a spus că îl respectă foarte mult pe Ilan Laufer.

"Este foarte bine că Ilan Laufer este la Ministerul Dezvoltării. Eu l-am văzut într-o anumită situație. L-am văzut cu ochii mei: eu eram aici, iar el era acolo. Nu-l obliga nimeni să fie acolo. Atunci am zis că-l respect pe Ilan Laufer. Nici nu știu dacă până atunci vorbisem cu el.

Nu îl cunosc, dar a fost o situație destul de nasoală, tensionată chiar. Eu eram aici, Ilan Laufer era la trei metri de mine. Nu-l obliga nimeni să fie acolo. Nu-l chemase nimeni. Putea să stea acasă, dar nu! El era acolo la acea situație tensionată. Mi-a căzut capul când l-am văzut. Ce caută aici?! Eu mă aflam în situația aceea tensionată că asta e, dar el? Nu multă lume a suportat treaba. Unii au dat bir cu fugiții dintre cei care ar fi trebuit să aibă treabă cu situația tensionată respectivă. Eu eram în epicentrul situației tensionate. Ilan Laufer a ales să fie acolo. Mi s-a părut foarte tare. De atunci îl respect și respect foarte puțini oameni pentru că nu prea am de ce", a zis Mircea Badea neprecizând despre ce situație este vorba.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel