Badea, despre Ilan Laufer, la Ministerul Dezvoltării: A fost o situație tensionată. Mi-a căzut capul când l-am văzut

Ilan Laufer
Ilan Laufer

Mircea Badea a povestit un episod la care a participat și Ilan Laufer, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltării.

Nu a vrut să spună despre ce situație a fost vorba, dar a subliniat că a fost vorba despre ceva tensionat. În urma acelui episod, Mircea Badea a spus că îl respectă foarte mult pe Ilan Laufer.

"Este foarte bine că Ilan Laufer este la Ministerul Dezvoltării. Eu l-am văzut într-o anumită situație. L-am văzut cu ochii mei: eu eram aici, iar el era acolo. Nu-l obliga nimeni să fie acolo. Atunci am zis că-l respect pe Ilan Laufer. Nici nu știu dacă până atunci vorbisem cu el.

Nu îl cunosc, dar a fost o situație destul de nasoală, tensionată chiar. Eu eram aici, Ilan Laufer era la trei metri de mine. Nu-l obliga nimeni să fie acolo. Nu-l chemase nimeni. Putea să stea acasă, dar nu! El era acolo la acea situație tensionată. Mi-a căzut capul când l-am văzut. Ce caută aici?! Eu mă aflam în situația aceea tensionată că asta e, dar el? Nu multă lume a suportat treaba. Unii au dat bir cu fugiții dintre cei care ar fi trebuit să aibă treabă cu situația tensionată respectivă. Eu eram în epicentrul situației tensionate. Ilan Laufer a ales să fie acolo. Mi s-a părut foarte tare. De atunci îl respect și respect foarte puțini oameni pentru că nu prea am de ce", a zis Mircea Badea neprecizând despre ce situație este vorba.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel