Badea: De unde au aflat de creme? Dacă eram influencer, făceam următorul lucru

Mircea Badea a reacționat după ce mai mulți influenceri au promovat o cremă, iar cazul a luat amploare în mediul online și presă.

Unele tinere susțin că și-au distrus tenul după ce au folosit creme care au fost promovate de influenceri.

„Am urmărit cu atenție și îngrijorare cu cremele. Nu mă pricep. E poate singurul subiect la care nu mă pricep, dar pot să fac eforturi și să mă și pricep. Ce se întâmplă? Deci au cumpărat creme de pe Internet și acum suspină că nu au tenul ca spuma laptelui? De unde au aflat de creme? Eu, de exemplu, habar n-aveam”, a spus Mircea Badea, marți seară, la Antena 3.

„Dacă aș face reclamă la o marcă de telefon, să zicem, atunci hai să folosesc telefonul. Ce vreau să zic: dacă influencerii lui pește făceau reclamă la crema pe care o foloseau, e ok. Poate lor le făcea bine. Dar, oricum ar fi, cred că aceasta ar fi unitatea de măsură a corectitudinii. Eu, dacă aș fi fost influencer, și chiar aș fi folosit acele creme, și aș fi fost încântat, aș fi spus: le folosesc, sunt încântat, am înțeles, ție nu ți-a mers, îmi pare rău pentru tine. Adică nu fac o reclamă la un produs pe care nu-l folosesc”, a explicat Mircea Badea.

Mai multe despre acest caz, AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel